Djokovic îl vede favorit pe Nadal pentru a încheia anul în postura de lider ATP
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Tenismanul sârb Novak Djokovic, nr. 1 mondial, trebuie să câştige toate meciurile în turneele de la Paris şi Londra pentru a încheia anul 2019 în fruntea clasamentului ATP, motiv pentru care spaniolul Rafael Nadal are şanse mai mari de termina anul pe poziţia de lider mondial, relatează L'Equipe.

În luptă cu spaniolul pentru fotoliul de lider, Djokovic admite că se confruntă cu o provocare dificil de asumat, înaintea debutului său de miercuri la Paris: Rafael Nadal este într-o postură mai bună decât a mea. Dar, nu se ştie niciodată. Sper că voi merge bine la acest turneu. În trecut, am jucat mereu bine în turneele indoor, atât la Paris, cât şi la Londra (Turneul Campionilor - n.r.).

Djokovic, învingător în acest an la Australian Open şi Wimbledon, preferă să ia meci după meci, în loc să calculeze cum poate redeveni lider: Pentru a avea o şansă să închei anul pe primul loc, trebuie să câştig toate meciurile ce le voi disputa. Sunt conştient de asta, dar depinde şi de Nadal şi de rezultatele lui. Dar aceste calcule nu sunt niciodată bune pentru mental, pentru că îţi iau multă energie. Prefer să nu mă gândesc prea mult la asta.

Nadal va urca de luni pe prima poziţie în lume, în locul lui Novak Djokovic, indiferent de rezultatelor celor doi la Paris.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel