Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 05 oct 2020 / 22:34
Djokovic a făcut-o din nou. Încă un arbitru, lovit cu mingea
Novak Djokovic a comis-o din nou şi a lovit încă un arbitru cu mingea. 

La un retur cu forehandul, mingea a ricoșat din rama rachetei sale în figura unui arbitru de linie! Imediat, sârbul și-a adus aminte ce a pățit la US Open unde a fost eliminat după un incident asemănător. 

„Oh, Doamne, a fost un deja-vu! Chiar vreau să văd ce a suferit, am văzut că avea o mică vânătaie acolo unde a primit lovitura. Dar mă bucur că s-a comportat cu mare curaj, mai ales că mingea a venit de aproape,” a fost reacția liderului mondial după meci.  

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro