Data publicării:

DJ-ul Silviu Andrei, fază de noaptea minții: „Am o pierdere de gaz pe la un cot de țeavă. Dacă nu mă mai auziți la radio să știți ce s-a întâmplat”

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
DJ-ul Silviu Andrei a povestit o fază de noaptea minții.

Omul de radio a spus că s-a făcut verificarea anuală la gaze în apartamentul în care stă. Aparatul de control arăta că are o pierdere de gaz pe la un cot de țeavă și l-a întrebat pe cel care a făcut verificarea cât de repede se poate remedia. Răspunsul a fost de noaptea minții.

„A venit un nene de la gaze la mine acasă pentru verificarea anuală. Aparatul de control arată că am o pierdere de gaz pe la un cot de țeavă si l-am întrebat cât de repede se poate remedia. Mi-a zis că să se adune mai multe defectiuni de la mai multe apartamente din bloc că altfel nu rentează să aducă echipa pentru două, trei apartamente. Oricum, a fost drăguț și mi-a recomandat să dorm cu geamul deschis.

Dacă nu mă mai auziți la radio să știți că nu s-au mai descoperit și alte defecțiuni la gaze la mine în bloc... PS: Nu e glumă! În secunda doi a plecat și a zis că sună el când e... dacă e. Na, București... Noi știm joaca cu gazele.”, a scris DJ-ul Silviu Andrei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel