DJ-ul Silviu Andrei, fază de noaptea minții: „Am o pierdere de gaz pe la un cot de țeavă. Dacă nu mă mai auziți la radio să știți ce s-a întâmplat”
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 19 sep 2023, 08:19
WhatsApp
DJ-ul Silviu Andrei a povestit o fază de noaptea minții.

Omul de radio a spus că s-a făcut verificarea anuală la gaze în apartamentul în care stă. Aparatul de control arăta că are o pierdere de gaz pe la un cot de țeavă și l-a întrebat pe cel care a făcut verificarea cât de repede se poate remedia. Răspunsul a fost de noaptea minții.

„A venit un nene de la gaze la mine acasă pentru verificarea anuală. Aparatul de control arată că am o pierdere de gaz pe la un cot de țeavă si l-am întrebat cât de repede se poate remedia. Mi-a zis că să se adune mai multe defectiuni de la mai multe apartamente din bloc că altfel nu rentează să aducă echipa pentru două, trei apartamente. Oricum, a fost drăguț și mi-a recomandat să dorm cu geamul deschis.

Dacă nu mă mai auziți la radio să știți că nu s-au mai descoperit și alte defecțiuni la gaze la mine în bloc... PS: Nu e glumă! În secunda doi a plecat și a zis că sună el când e... dacă e. Na, București... Noi știm joaca cu gazele.”, a scris DJ-ul Silviu Andrei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?