Data publicării:
Dizolvă drojdia în apă și pune-o în chiuvetă: acest truc îți va schimba viața
Dizolvați drojdia în apă și turnați-o imediat în chiuveta din bucătărie sau baie: acest truc vă va schimba, cu siguranță, viața !
Există zeci de remedii eficiente care ne ajută să ne facem treburile casnice mai puțin obositoare și grele. În viața de zi cu zi există multe activități plictisitoare și enervante pe care, totuși, este bine să le facem regulat.
Amestecă oțet și mentă și îți poți lua adio de la o problemă enervantă a verii
Astăzi, vom vorbi despre un truc fenomenal care îți va schimba viața. Încercați să dizolvați drojdie într-un pahar cu apă caldă. Ulterior, turnați apa cu drojdia în chiuvetă. Ceea ce se întâmplă te va lăsa fără cuvinte.
Cum să răcești berea, vinul și alte băuturi fără frigider: este atât de simplu și rapid
Poate că nimeni nu ți-a spus asta până acum, dar dizolvarea drojdiei în apă caldă și turnarea amestecului rezultat în chiuveta de bucătărie sau de baie poate rezolva o problemă comună.
Drojdia nu este folosită doar pentru gătit, ci și pentru a face treburile casnice mai puțin grele. De exemplu, dacă mai aveți drojdie acasă, o puteți folosi pentru grădinărit.
Dar nu se termină aici, pentru că acest ingredient este util și pentru îngrijirea corpului. Încearcă să faci o mască de frumusețe pentru ten sau păr. Cu siguranță pielea și părul tău îți vor mulțumi. Dar să ne întoarcem la curățenia casei și să vedem de ce trebuie să dizolvați drojdia în apă și apoi să turnați apa în chiuvetă.
Înlocuiește fondul de ten cu acest produs pentru un efect natural și șic
Drojdia de bere este foarte utilă și pentru rezolvarea unei probleme din gospodărie. Așadar, se dizolvă drojdia într-un pahar cu apă caldă, se adaugă puțin zahăr, iar apoi se toarnă totul în chiuvetă. Ce se întâmplă este uimitor!
Cum să speli vasele fără detergent: 3 metode utile și eficiente. Încearcă și nu vei regreta
În practică, cu acest truc simplu poți desfunda scurgerea chiuvetei fără a depune niciun efort și fără să fii nevoit să chemi instalatorul. Te-ai gândit vreodată la asta?
BONUS. Elimină fluturii de bucătărie cu metode naturale eficiente: pune frunze de dafin în cămară și insectele
Fluturii de bucătărie pot fi deosebit de enervanți și invazivi. Să vedem cum să-i eliminăm folosind metode naturale eficiente. Moliile de cămară, cunoscute sub numele de fluturi, sunt insecte care mănâncă cereale și făină și, prin urmare, trăiesc în pungile cu paste, orez și făină.
A scăpa de aceste insecte nu este ușor, dar nici imposibil. Primul lucru care trebuie făcut pentru a scăpa de moliile din făină este să golim cămara și să curățăm temeinic toate rafturile și dulapurile. Alimentele contaminate trebuie aruncate.
Pune un burete metalic în cuva mașinii de spălat: trucul ingenios al gospodinelor cu experiență
Pentru a curăța mobila din cămară, putem folosi un detergent blând. De asemenea, trebuie să aspirați fiecare colț al dulapului pentru a fi siguri că ați eliminat atât moliile, cât și ouăle
Mobilierul se poate curăța și cu apă caldă și oțet care este și dezinfectant și nu necesită clătire.
Cu siguranță, dafinul se remarcă printre remediile naturale care învinge fluturii. Insectele sunt îndepărtate de mirosul de dafin și, prin urmare, plasarea câtorva frunze în cămară poate ajuta.
De asemenea, puteți lipi frunzele de dafin, cu o bucată de scotch, chiar pe capacele recipientelor în care ați depozitat cerealele. Și moliile nu se vor apropia. Pentru a preveni formarea fluturilor în făină, în cămară poate fi plasată o bucată de vată, înmuiată în ulei esențial de eucalipt sau lavandă, mirosul cărora alungă moliile.
Pune usturoiul curățat într-un pahar cu lapte: un truc uimitor la care nu vei renunța niciodată
Pe piață există multe produse utile pentru a scapă de fluturi. De asemenea pot fi găsite și capcane lipicioase care atrag insectele și le captează grație adezivului. Să ne amintim și de insecticidul pentru lemn care se pulverizează în interiorul crăpăturilor din interiorul mobilierului: aceste locuri mici sunt preferatele de molii, unde se ascund pentru a-și depune ouăle.
Nu uitați să puneți cerealele în recipiente bine închise, cu capace etanșe. Dacă moliile nu găsesc hrană, nu se vor apropia de cămară.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News