Divorț în showbiz după nouă ani de căsătorie: Mă voi concentra pe muzică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bancul zilei
Bancul zilei
O artistă îndrăgită din România a confirmat public, pe pagina personală de Instagram, zvonurile despre divorț.

După toate zvonurile apărute în presă, Amna a confirmat că ea și soțul ei, Cristi Mușat, au divorțat după nouă ani de mariaj. Îndrăgita cântăreață a ales să nu dezvăluie care a fost motivul divorțului și a cerut să-i fie respectată decizia. 

"Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas inaintea mea. Am fost tot timpul o persoana asumata, asa ca va confirm faptul ca am divortat. Ca si pana acum, imi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa.De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere! Ma voi concentra pe muzica, asadar, stay tuned!", a fost mesajul postat de artistă. 

Vezi și: Accident pe Autostrada Soarelui. Autoritățile intervin pe A2

Amna și Cristi Mușat au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani, pe nume David. 

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Amna spunea că a fost acceptată cu greu de familia lui Cristi deoarece acesta avea origini aromâne.

 
 
 
View this post on Instagram

Nu mi-am dorit sa ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas inaintea mea. Am fost tot timpul o persoana asumata, asa ca va confirm faptul ca am divortat. Ca si pana acum, imi doresc ca tot ce tine de viata mea personala sa ramana asa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Va multumesc mult pentru intelegere! Ma voi concentra pe muzica, asadar, stay tuned!

A post shared by AMNA (@amnamusic) onJul 23, 2019 at 12:07am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel