Divorț cu scandal între Johnny Depp și Amber Heard
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lupta dintre Amber Heard și Johnny Depp ia o nouă întorsătură. Actriței i se reproșa că nu a reclamat oficial violența la care ar fi fost supusă din partea soțului când poliția a venit la domiciliul lor, în 21 mai.

Acum a îndreptat această lipsă, depunând marți o plângere la poliția din Los Angeles, în care evocă "ani" de violențe "fizice și psihice" din partea lui Johnny Depp, informează avocații săi, scrie The Telegraph.

Amber Heard  a cerut săptămâna trecută divorțul de Johnny Depp, pe care îl acuză de violențe conjugale, și a obținut o ordonanță care îi interzice vedetei din "Pirații din Caraibe" să se apropie de ea. Apropiați ai actorului i-au luat acestuia apărarea însă weekend-ul trecut, unii afirmând că Depp a fost manipulat.

"Amber a depus o plângere la poliția din Los Angeles pentru ca faptele reale să fie cunoscute fiindcă ea a fost ținta unor afirmații false și răuvoitoare în presă", au spus avocații actriței într-un comunicat. "Amber a suferit ani întregi agresiuni fizice și psihologice din partea lui Johnny"", au adăugat Samantha Spector și Joseph Koenig.

Din motive profesionale și care țin de viața privată, Amber Heard a refuzat până acum să depună plângere după disputa din 21 mai, din care actrița s-a ales cu o vânătaie pe obraz, potrivit aceleiași surse. Însă "Amber nu mai suportă atacurile neîncetate și minciunile lansate împotriva ei după acel moment, au mai scris avocații.

Actrița a apărut la 27 mai la tribunalul din Los Angeles cu o vânătaie pe obraz. Site-ul TMZ a publicat o fotografie a ei cu hematoame în jurul unui ochi, arătând că Depp i-ar fi aruncat telefonul mobil în față.

Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit la filmările pentru comedia "Rhum Express" (2011), când actorul era încă cu Vanessa Paradis, cei doi fiind împreună între 1998 și 2012 și având doi copii, Jack și Lily-Rose. Depp și Heard s-au căsătorit în februarie 2015.

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat presei săptămâna trecută că Johnny Depp nu va răspunde "la niciuna din informațiile false, bârfele și minciunile pe seama vieții sale personale", adăugând că speră într-un "sfârșit rapid al acestei căsătorii efemere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel