Divorț anulat în showbiz, la doi ani după ce soții au făcut anunțul despărțirii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După o căsnicie de 17 ani și la doi ani după anunțul că se despart, Patrick Dempsey și soţia sa, Jillian Fink, sunt deciși să-și salveze relația. 

Actorul american Patrick Dempsey a anulat divorţul de soţia sa, Jillian Fink, acesta afirmând că "Inima mea mi-a spus să nu renunţ", scrie romaniatv.net.

Intenţia de divorţ a actorului Patrick Dempsey, cunoscut pentru recentul lungmetraj 'Bridget Jones's Baby' şi pentru serialul 'Grey's Anatomy', de soţia sa, cu care a fost însurat timp de 17 ani, a fost anulată oficial de Tribunalul din Los Angeles, joi, la cererea lui Jillian.

Cuplul a anunţat că urmează să divorţeze în ianuarie 2015 dar de atunci au lucrat în vederea consolidării căsniciei iar, actorul Patrick Dempsey, în vârstă de 50 de ani, a glumit recent că dialogul şi intimitatea i-au readus împreună.

Patrick Dempsey care are împreună cu Jill gemenii Darby şi Sullivan, în vârstă de nouă ani, şi Tallula, 14, ani - crede că inima sa i-a dat imboldul de a se lupta pentru salvarea căsniciei lui.

Actorul a mărturist: Sprijinul pe care mi l-a acordat soţia mea ne-a permis să înflorim în calitatea de cuplu şi de familie. Fără ea, cariera mea nu ar fi unde este astăzi. Inima mea mi-a spus să nu renunţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel