Dispariţia lui Morgenstern. Şeful şi adjunctul Secţiei 6, trecuţi pe funcţii inferioare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Şeful Poliţiei Capitalei a anunţat, vineri, 11 august, că şeful şi adjunctul Secţiei 6 Poliţie au fost trecuţi pe funcţii inferioare, în urma anchete desfăşurate după dispariţia omului de afaceri Avraham Morgenstern, aflat sub control judiciar. 

"La nivel administrativ, doi ofiţeri cu funcţii de conducere, şeful şi adjunctul Secţiei 6, au fost trecuţi pe funcţii inferioare. De asemenea, există o sesizare către o unitate de Parchet pentru ca sub coordonarea sau ancheta efectivă a unui procuror să se stabilească gradul de vinovăţie şi de ce anume se face vinovat un poliţist sau altul', a declarat Marius Voicu, într-o conferinţă de presă.

Acesta a afirmat că pe perioada controlului judiciar, de la data la care Avraham Morgenstern nu s-a mai prezentat la Secţia de Poliţie, s-au constatat anumite deficienţe sens în care 'au fost dispuse măsuri de natură disciplinară', respectiv demararea procedurii de cercetare prealabilă a persoanelor responsabile cu coordonarea şi executarea acestei activităţi de control judiciar, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel