Data publicării:

Discuție halucinantă cu Clotilde Armand, în scandalul gunoiului. ”Renunțați la deszăperire”

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Clotilde Armand, răspuns halucinant pentru Romprest: "Renunţaţi la deszăpezire". Sursa: Facebook Clotilde Armand
Clotilde Armand, răspuns halucinant pentru Romprest: "Renunţaţi la deszăpezire". Sursa: Facebook Clotilde Armand
Avocatul Iancu Toader a povestit una dintre discuţiile avute cu Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, în scandalul gunoiului. 

Acesta spune că primarul Sectorului 1 le-a spus celor de la Romprest să renunţe la deszăpezirea sectorului. 

"I-am spus doamnei primar: Doamnă, înainte de orice, trebuie să primeze chestiunea juridică, pentru că suntem într-un stat de drept. Cât timp există un contract, printr-o procedură publică, transparentă, cu un caiet de sarcini la bază, nu puteţi să veniţi să impuneţi ca cineva să renunţe pentru că nu sunteţi de acord cu ce a făcut vechea administraţie, pentru că dvs consideraţi de la sine putere că sunt facturi ilegale, că nu sunt bani, tot felul de tertipuri. I-am spus că doar o instanţă poate interveni. 

Ori când am pus în discuţie acest aspect, doamna a spus că nu o interesează. Renunţaţi la deszăpezire, a spus. I-am spus că nu cunoaşte legislaţia. Toate activităţile sunt obligatorii pentru operatorul de salubritate care beneficiază de exclusivitate. Avem decizii în instanţă, care au spus că Romprest are exclusivitate", a spus avocatul Iancu Toader într-un interviu pentru DC NEWS.  

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel