Discuție șoc între Flori Dinu și un medic: Îți dau un șut în cur!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Tolontan a publicat pe blogul său o discuție incredibilă care ar fi avut loc între Flori Dinu, omul cheie din dosarul Hexi Pharma, și un medic.

"– Nu are sens, produsele firmei dumneavoastră au probleme.
– Dar n-aveți dreptul să ne refuzați!
– Ba da, am dreptul ca profesionist! Și am dreptul să fac un referat de respingere prin care să anunț și celelalte spitale.
– Am înțeles. Cât v-a dat Anios?
– Poftim?!!!
– Cât v-a dat Anios că eu vă dau dublu!
– Ieși afară!
– Ce?
– Ieși afară acuuuum! Cară-te repede cu liftul că dacă îți dau un șut în cur te duci direct pe geam și pici direct la parter!"

Potrivit sursei citate, dialogul de mai sus a avut loc între Flori Dinu și "unul dintre cei mai importanți medici microbiologi din România, cu experiență de peste 20 de ani, din care 10 la Cantacuzino și 10 într-un mare spital de urgență din București".

Flori Dinu ar fi vrut să-i dea mită medicului (care la acea vreme era șef la microbiologie și îndeplinea și rolul de epidemiolog pentru că nu exista unul în spital) pentru a da undă verde folosirii produselor Hexi Pharma, însă acesta a refuzat.

"Știind că aveau dezinfectanți slabi, îi tot refuzam, îi descalificam. Infecțiile nosocomiale deveneau în toată țara o problemă tot mai mare! Și le căutam nod în papură că produceau biocide slabe, nu doream să-i am în spital. Dar directorul a venit la mine și mi-a zis: „E timpul să termini cu ce ai tu cu Hexi!", mai spune medicul, potrivit tolo.ro.

Medicul mai povestește că problema produselor Hexi Pharma era cunoscută.

"Aproape toate firmele de biocide dădeau bani. Ca să fie clar! Dar Hexi avea un specific. Se știa că produsele lor sunt slabe. Și atunci, ei plusau la bani, față de alții. Când am ajuns în spital am aflat acest lucru. Era un lucru general cunoscut, larg răspândit", a mai spus medicul, care în prezent lucrează în privat.

Cine lua bani de la Hexi Pharma (procente din valoarea contractului)

directorul general 30% (o parte din această sume s-ar fi dus la partidul care îl susține)
directorul medical 5%-10%
președintele comisiei de licitație
șeful de la achiziții
epidemiolog
directorul economic
asistenta șefă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel