Directorul Poștei, ŞOCAT de ce a văzut înainte de pandemie: Am avut o mare surpriză
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a povestit ce a văzut cu puţin timp înainte de a începe pandemia. 

"O să vă dau nişte exemple care pe mine m-au şocat. Am avut ocazia, înainte să înceapă pandemia, să cunosc reprezentanţii poştei elveţiene. Şi, în discuţiile pe care le-am avut cu aceştia am plecat de la aceeaşi premisă: Elveţia e o ţară digitalizată, modernizată, totul se desfăşoară electronic, cartea de vizită a poştei elveţiene este aceea că oferă consultant altor companii să se digitalizeze. Însă am avut o surpriză: vorbim de o ţară de o treime cât România ca suprafaţă, însă scrisorile tipărite aveau un volum triplu faţă de România.

A fost o chestiune pe care nu am înţeles-o la prima vedere. Din discuţiile avute, elveţienii mi-au spus că au mers pe zona digitalizării, dar niciun moment nu au vrut să renunţe la tradiţie. (…) O ţară atât de dezvoltată precum Elveţia a rămas apropiată serviciilor tradiţionale", a povestit, într-un interviu acordat DC News, Horia Grigorescu, directorul Poştei Române.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel