România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 27 aug, 19:08
Directorul executiv al TikTok a DEMISIONAT în urma presiunilor lui Trump
CEO-ul TikTok, Kevin Mayer, a demisionat din funcţie în urma presiunilor preşedintelui american Donald Trump. 

CEO-ul TikTok, Kevin Mayer, a demisionat din funcţie în urma presiunilor preşedintelui american Donald Trump asupra acestei aplicaţii, scrie Reuters.

"În ultimele săptămâni, în care mediul politic s-a schimbat brusc, m-am gândit mult ceea ce cer schimbările structurale ale companiei şi ce înseamnă acest lucru în privinţa rolului pe care l-am acceptat. În acest context şi având în vedere că aşteptăm să ajungem la o soluţie în curând, am vrut să vă anunţ, cu sufletul greu, că am hotărât să părăsesc compania”, a spus Kevin Mayer într-o scrisoare adresată angajaților.

Mayer va fi înlocuit de directorul general al aplicației în SUA,Vanessa Pappas, cu titlu provizoriu, a declarat TikTok într-un comunicat. TikTok l-a angajat pe Mayer, un fost director executiv la Disney, în urmă cu doar patru luni pentru a conduce aplicaţia. 

Pe lângă funcţia de CEO, Mayer deţinea funcţia de director de operaţiuni la ByteDance, compania-mamă a TikTok. Fondatorul și CEO-ul ByteDance, Zhang Yiming, a declarat, într-o scrisoare separată, că compania ”se mișcă rapid pentru a găsi soluții la problemele cu care ne confruntăm la nivel global, în special în SUA și India”. Potrivit decretelor lui Trump, TikTok reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale a SUA. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro