Directorul CNADNR îl dă în judecată pe Rareș Bogdan. Ce scria jurnalistul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Directorul CNADNR, Narcis Neaga, îl dă în judecată pe realizatorul de la Realitatea TV Rareș Bogdan.

Potrivit unui comunicat de presă din partea companiei, jurnalistul a afirmat, în emisiunea pe care o moderează, că directorul CNADNR și-ar fi petrecut un sejur de lux în Grecia. Compania susține că informațiile prezentate de Rareș Bogdan sunt false și că i-a fost prejudiciată imaginea.

O mie de euro pe noapte sau 800 de euro pe sejur

Rareș Bogdan ar fi spus că Narcis Neaga și-a petrecut concediul într-o locație exclusivistă din Grecia, unde prețul minim pe noapte este de o mie de euro. Șeful CNADNR spune că a costat 66 euro pe noapte de persoană și că, în total, vacanța de patru nopți pentru trei persoane nu a depășit suma de 800 de euro. "Asocierea numelui lui Narcis Neaga cu posibilele preţuri mari practicate în staţiune, "preţul pentru o cameră simplă depăşeşte 1500 Euro pe noapte, iar pentru un apartament de tip Presidential Suites e de peste 3500 Euro/noapte", este rău intenţionată şi denigratoare. În sensul celor menţionate, Narcis Ştefan Neaga va acţiona în judecată pe toţi cei care au făcut aceste informaţii mincinoase despre locaţia şi costurile concediului său", precizează un comunicat al CNADNR, potrivit România liberă

"Să urmărim cu atenție..."

Jurnalistul Rareș Bogdan scris, marți seară, pe pagina sa de Facebook, că "S-a declanșat ANCHETĂ la CNADNR dupa cele 3 ediții "Jocuri de Putere" în care foști directori au facut dezvăluiri uluitoare despre mafia din Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri. Să urmărim cu atenție...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel