Dinu Pescariu, la DNA - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dinu Pescariu se va afla în fața procurorilor DNA, potrivit Antena 3.

Vineri, 19 ianuarie, Dinu Pescariu, dar și Claudiu Florică vor fi audiați la sediul DNA.

Amintim că Roberta Anastase a fost audiată, joi, la DNA, în calitate de martor. "Am fost audiată în calitate de martor. Mai multe detalii știți foarte bine că nu vă pot da. Fiind anchetă în curs, am fost chemată în calitate de martor. Am dat declarații", spusese joi Roberta Anastase.

[citeste si]

UPDATE

Fostul jucător de tenis Dinu Pescariu a precizat, după ce a fost audiat la DNA, că procurorii i-au adus la cunoştinţă că este acuzat şi de spălare de bani în dosarul Microsoft 3. 'Am aflat cât de corupt sunt. Mi-au mai adus la cunoştinţă (procurorii - n.r.) încă o acuzaţie, de spălare de bani, tot în dosarul Microsoft, asta este o poveste fără sfârşit', a declarat Dinu Pescariu, la ieşirea de la DNA.

Întrebat cum comentează faptul că este cunoscut ca principalul denunţător în dosarul 'Microsoft' şi tot acest caz îl 'îngroapă', Pescariu a arătat că este 'frustrant'. 'N-are cum să mă îngroape, fiindcă adevărul e de partea mea aici. Putea să mă îngroape la început, acum nu are cum să mă îngroape, acum doar îmi urâţeşte viaţa', a spus Pescariu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel