Data publicării:

Dinu Maxer deja are o nouă iubită după despărțirea de Deea: Are 36 de ani

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Dinu Maxer are o nouă iubită după despărțirea de Deea.

Dinu Maxer a început un nou capitol din viața lui, iar artistul a confirmat noua relație pe care o are. După ce au apărut imaginile cu Dinu Maxer și focoasa bruneta de la o petrecere, mai multe persoane l-au judecat pe artist că noua iubită ar fi mult mai tânără decât el, astfel că Dinu Maxer a dat cărțile pe față și a mărturisit că partenera lui are vârsta de 36 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mare cu 3 ani decât Deea Maxer.

„Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică.

O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu., a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel