Dincolo de aparențe. Mioara Velicu, așa cum nu a mai văzut-o nimeni
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mioara Velicu mărturisește, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, că viața ei de până acum a fost una de poveste și le dorește tuturor femeilor să aibă cel puțin la fel de mult noroc în dragoste ca și ea.

Mioara Velicu a rămas văduvă în urmă cu mai bine de 4 ani, dar susține că în toată această perioadă nu a fost nici măcar o noapte în care să nu-și viseze soțul și în care să nu se fi simțit ocrotită de el. Mai mult, cântăreața a dezvăluit faptul că a avut grijă ca lumânarea de la mormântul bărbatului ei să nu se stingă niciodată.

”În fiecare noapte îl visez pe soțul meu și așa eu mă simt ocrotită. Soțul meu a murit de 4 ani și, dar lumânarea la mormântul lui nu s-a stins niciodată. Nu pot merge zilnic acolo din cauza meseriei mele, dar am angajat o femeie care să facă asta. Și, atât cât voi trăi eu, lumina la el nu se va stinge”, a spus Mioara Velicu.

Îndrăgita interpretă de muzică populară spune că nu se simte singură, pentru că are o fiică și o nepoată pe care le iubește foarte mult.

”Când fetele mele nu răspund la telefon pentru că sunt ocupate eu mă supăr. Și apoi nu le răspund eu lor, mă răzbun, să vadă și ele ce înseamnă să nu răspund. Îmi place să mă simt și eu ocrotită. Cred că trebuie ca la vârsta mea să-mi răspundă mereu. Să știe despre mine unde sunt, că sunt în metrou, în mașină, unde sunt. La vârsta asta, ele trebuie să știe de mine”, mai spune Mioara Velicu.

Emisiunea va fi difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel