Dincă nu a ucis-o pe Alexandra din cauza apelului telefonic, ci pentru că era încrezătoare că va fi SALVATĂ
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Anchetatorii au dezvăluit în rechizitoriu adevăratul motiv pentru care Gheorghe Dincă ar fi omorât-o pe Alexandra Măceșanu.

Anchetatorii explică în rechizitoriul cazului de la Caracal faptul că Gheorghe Dincă devenea furios în momentul în care victimele sale deveneau ”neascultătoare”. Mai mult, aceasta ar fi și cauza pentru care Alexandra a fost ucisă. 

”Victimele i-au stimulat omnipotența, inculpatul celebrând aptitudinile de control omnipotent asupra victimelor. Drept urmare, este lesne de imaginat și explicat furia devastatoare care l-a cuprins când a constatat că victimele devin "neascultătoare" și "tupeiste", provocându-i răni narcisice. Luiza îi va jigni grav masculinitatea”, se arată în rechizitoriul cazului de la Caracal. 

Alexandra, încrezătoare că cineva o va salva

”Alexandra, în schimb, nu este ucisă din cauza apelului telefonic. Ea este ucisă pentru că, dintr-o dată, devine "tupeistă", aspect care îl uimește pe inculpat. Dintr-o dată, Gheorghe Dincă constată că Alexandra devenise "total schimbată" (n.n. Alexandra era încrezătoare că cineva o va salva. Drept urmare, schimbarea de comportament l-a înfuriat pe Gheorghe Dincă)”, mai precizează specialiștii în recizitoriu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel