Urmărește emisiunea live
Dinamo se mută din Ștefan cel Mare. Va juca prin toată țara
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dinamo amical
Dinamo amical

Echipa de fotbal Dinamo București s-ar putea muta, din sezonul viitor, de pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare.  „Câinii” ar urma să dispute meciurile considerate pe teren propriu în diverse localități ale țării.

[caption id="attachment_275480" align="aligncenter" width="540"] foto: gsp.ro[/caption]

Alb-roșii au disputat două meciuri de pregătire în comunele Vulcan și Râșnov, și au fost plăcut surprinși de numărul mare de fani prezenți și de atmosfera creată de aceștia. Astfel, cei din conducerea tehnico-administrativă au venit cu o idee inedită.

Conducerea „câinilor” ar vrea să mute meciurile de acasă, din campionat, în provincie, în diverse localităţi din ţară, în funcţie de programul echipei.

„Am început să simţim iubirea suporterilor simpli, care ne vor iubi şi mai mult după fotbalul pe care o să-l oferim în primăvară. Ar fi o idee bună să jucăm prin ţară. La Râşnov au venit mai mulţi oameni decât în Ştefan cel Mare când am jucat cu Severinul”, a spus antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar.

Şi şefii apreciază planul, mai ales că nu-şi mai permit să achite peste 20.000 de euro de meci pe Naţional Arena: „Am ieşit total în pierdere. În toamnă, acolo, doar după partida cu Metalurg Harkov am avut un mic plus”, a declarat unul din conducătorii clubului, conform gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel