Dinamo, play-off. Dezastru în ”Groapă”: ”Ar fi o explozie nucleară”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ratarea play-off-ului ar însemna dezastrul pentru Dinamo..

O recunoaşte chiar preşedintele clubului, Alexandru David, cel care într-o intervenţie la DigiSport, a anunţat "o explozie nucleară" în cazul înc are Dinamo nu se va clasa între primele 6 echipe din campionat la finalul sezonului regulat din Liga 1, scrie Prosport.

Dinamo se află pe locul 7 în clasament, cu 4 etape înaintea finalului de sezon regulat, cu şanse minime, dar încă intacte de a prinde play-off-ul. "Câinii" au un program extrem de dificil în ultimele 4 etape ale sezonului regulat: va evolua pe teren propriu cu Craiova şi FCSB şi în deplasare cu Concordia şi Astra.

"Ce se poate schimba la Dinamo dacă ratează calificarea în play-off? Totul. Se poate schimba totul. Necalificarea în play-off e similară cu o explozie nucleară în urma căreia puţine cărămizi vor mai rămâne. Conducere, preşedinte, jucători, tot ce se poate schimba la un club de fotbal.

Există contracte care trebuie duse până la capăt, dar va fi schimbare de strategie, de filosofie, de reconstrucţie, de restructurare financiară şi aşa mai departe.

Dar pe termen scurt, pe următoarele trei luni, până când trebuiesc onorate contractele, pe care nu ai cum să le modifici", a spus preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel