Urmărește emisiunea live
Dinamo. PCH, mesaj de susţinere pentru Mircea Rednic: Timonierul rămâne pe poziții!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Stadion Dinamo Bucureşti
Stadion Dinamo Bucureşti
Suporterii dinamovişti de la Peluza 'Cătălin Hîldan' și cei din Programul DDB şi-au reafirmat susţinerea pentru Mircea Rednic.

Iată mesajul postat pe pagina de Facebook 'Peluza Cătălin Hîldan: "Timonierul rămâne pe poziții. Înainte de meciul de vineri, Dinamo arăta ca o corabie pe punctul de a se scufunda, iar toți cei aflați la bord încercau să găsească soluții disperate pentru a o menține pe linia de plutire.Atât cei din corabie, cât și cei de la mal nu vedeau decât 2 scenarii. Primul scenariu era cel nefericit în care Dinamo ar fi fost învinsă și corabia era jumătate scufundată, având de recuperat 9 puncte față de Universitatea Craiova, aflată pe ultimul loc de baraj. Mulți chiar sperau la acest scenariu, iar acel punct aparent nesemnificativ le-a cam stricat calculele. Al doilea scenariu era cel la care sperau cei care trăiesc (sau, mă rog, trăim) în mod direct această călătorie plină de valuri, dar care nu s-a întâmplat. O victorie ne-ar fi consolidat poziția pe linia de plutire.

Până la urmă, s-a întâmplat scenariul la care nimeni nu se aștepta, egalul. Acesta a creat o mare confuzie. În timp ce noi ne luptam cu valurile agitate ale existenței, cei aflați pe mal, la siguranța pupitrelor și în spatele tastelor tot așteaptă, dar nu au parte de scufundarea corăbiei. Așa că au început să arunce cu pietre în timonier. Acest timonier Puriu a venit când corabia era deja câțiva metri buni sub apă și nici vremea pe mare nu dădea semne de liniște.

Dar dacă tot ceea ce am spus mai devreme sună a poveste și are rol strict sentimental, ceea ce vă spunem acum este cât se poate de real: Mircea Rednic rămâne la Dinamo, iar viitorul clubului depinde de el. Niciun ziar, ziarist, comentator sau jucător nu-l va înlocui pe Mircea Rednic. Mai mult decât atât, nici DDB, nici Peluza Cătălin Hîldan nu-l vor înlocui pe Mircea Rednic. Nu avem timpul necesar și nici nu vrem o înlocuire a antrenorului într-un moment atât de delicat când punctele și stabilitatea sunt cele mai importante.

Ne punem, în schimb, următoarea întrebare: dacă noi nu vrem schimbarea lui Rednic și nici Rednic nu-și dorește să plece, pe cine incomodează prezența lui pe bancă? Dacă din exterior e de ajuns să nu lăsăm niciun dușman al clubului să se apropie de Mircea Rednic, din interior vom extirpa orice fel de celulă canceroasă, indiferent de locul pe care-l ocupă la birou sau numărul de pe tricou.

Antrenorul Mircea Rednic are parte de toată susținerea noastră pentru a scoate Dinamo din situația în care se află la ora actuală, iar el nu trebuie decât să facă în așa fel încât anul 2021 să se încheie cu speranța unei reveniri a formei fizice în cadrul echipei, iar în 2022 să vedem un Dinamo renăscut, compact și omogen."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel