DINAMO - PANDURII, scor. S-a calificat în sferturile Cupei României
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dinamo București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 3-2 (1-2).

Oaspeții au deschis scorul prin Ionuț Nedelcearu (8), dar Pandurii a egalat cinci minute mai târziu, prin Ioan Hora (13). Gazdele au intrat în avantaj la pauză, în urma autogolului lui Ionuț Nedelcearu (31), după o minge respinsă de portarul Iustin Popescu. Dinamo a restabilit egalitatea imediat după pauză, când Dorin Rotariu (51) a marcat din apropiere. În ultimul minut de joc (90), croatul Aljosa Vojnovic a marcat golul victoriei lui Dinamo, la capătul unui carambol în careul gorjenilor, la o lovitură liberă.

A fost al treilea duel dintre cele două echipe în acest sezon competițional, după ce în campionat a fost egalitate, 2-2, tot la Drobeta-Turnu Severin, iar în optimile Cupei Ligii Adeplast s-a impus tot Dinamo, cu 2-0, tot la Drobeta-Turnu Severin, informează Agerpres.

[citeste si]

În sferturile de finală ale competiției s-au mai calificat Astra Giurgiu, CSMS Iași, ACS Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel