Data publicării:

Dinamo nu se opreşte din transferuri. Ultimul jucător adus, un atacant sloven

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Dinamo a mai făcut o achiziţie, atacantul Marko Nunic, ultima oară la AE Larissa (Grecia).

Atacantul sloven Marko Nunic, ultima oară la clubul grec AE Larissa, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan.

În vârstă de 28 de ani, Marko Nunic şi-a început cariera la Olimpija Ljubljana, a evoluat în campionatul din Slovenia pentru Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc şi Gorica, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în prima ligă a Greciei, la AE Larissa. Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic înaintea deplasării la Sf. Gheorghe pentru partida cu Sepsi din cadrul etapei a 14-a a Ligii I.

În sezonul trecut, Nunic a evoluat în 14 meciuri pentru AE Larissa, 12 în campionat şi două în Cupa Greciei. Marko Nunic a înscris 15 goluri în 102 jocuri în prima ligă a Sloveniei. În campionatul Greciei, la AE Larissa, a marcat 10 goluri în 55 de meciuri, informează Agerpres.

***

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat joi şi transferul internaţionalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ştefan cel Mare până la finalul acestui sezon competiţional. Născut la Chişinău, Cătălin Carp are dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a terminat junioratul la Şahtior Doneţk şi a evoluat în carieră pentru Dinamo 2 Kiev (Ucraina), CFR Cluj, FCSB şi FC Viitorul Constanţa (România), Ufa şi Tambov (Rusia).

Mijlocaş defensiv, Cătălin Carp, în vârstă de 28 de ani, poate juca şi fundaş central, având 36 de selecţii şi două goluri marcate pentru prima reprezentativă a Moldovei. În prima ligă din Rusia, Carp a jucat 21 de meciuri în sezonul trecut, 9 pentru Tambov şi 12 pentru Ufa. Are 88 de jocuri şi 3 goluri în patru sezoane şi jumătate în campionatul Rusiei. În Liga I, mijlocaşul moldovean a evoluat în 40 de partide, 17 la CFR Cluj, 9 la FCSB şi 14 la FC Viitorul Constanţa. Cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul de astăzi, a câştigat titlul de campion în 2017, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel