Data actualizării:
Data publicării:

Dinamo - CSA Steaua. 'Câinii' speră la accederea directă în Liga 1, în timp ce 'militarii' nu doar că nu au drept de promovare, ci riscă acum să retrogradeze în Liga a 3-a

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Inquam Photos / Stefan Constantin
Inquam Photos / Stefan Constantin
Derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua se va juca astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 9 a play-off-ului ligii secunde.

Partide dintre cele două rivale va avea loc pe Arena Națională, unde sunt așteptați peste 15.000 de suporteri.

Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon de două ori, o dată în sezonul regulat, când CSA Steaua a câștigat, tot pe Arena Națională, scor 2-1, și o dată în play-off, unde și atunci CSA a ieșit victorios, scor 2-0.

'Câinii roșii' încă psătrează șanse la ocuparea poziției a 3-a în Liga secundă, loc care ar duce la promovarea directă. Pentru CSA Steaua speranțele promovării sunt aproape nule, după ce Legea sportului a primt aviz nefavorabil în Parlament.

CSA riscă retrogradarea în Liga a 3-a

Potrivit Gsp, CSA Steaua nu îndeplineşte 'criteriile minime la capitolul personal şi administraţie, dar şi la cel financiar' şi este în pericol de a nu primi licenţa pentru Liga a 2-a. În cazul în care CSA nu reuşesc să remedieze problemele menţionate, până pe data de 31 mai, atunci riscă să nu primească nici licenţa pentru eşalonul şi să retrogradeze în Liga a 3-a.

Vezi și - Veste proastă pentru CSA Steaua după ce Legea Sportului a primit aviz negativ. Gigi Becali, reacție: Ei fac fotbal amator, nu există!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel