Dinamo - CFR: Dan Petrescu, criză de nervi la pauză
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
dan petrescu
dan petrescu
CFR Cluj a trecut de Dinamo (0-2) și a revenit pe primul loc în Liga 1. La pauză, când scorul era egal, Dan Petrescu a făcut o criză de nervi în vestiar, lucru ce i-a ajutat pe ardeleni.

"Ştiam că dacă ţinem 0-0 cât mai mult, ei vor intra în panică şi vor risca. Prima repriză nu a fost bună pentru noi, doar Hoban şi Omrani au jucat la nivelul lor obişnuit, am avut doar o bară prin Hoban. A fost cel mai dur moment al meu de când sunt la echipă, la pauză, pentru că n-au avut atitudine! Şi cred că a funcţionat pentru că am intrat mai bine în partea a doua.

Am fost mai dur pentru că nu înţelegeam de ce nu suntem pozitivi, de ce nu aveam entuziasm. Le-am zis că dacă nu joacă la nivelul lor, nu vor avea nicio şansă. Când vom fi în play-off, vom spune ce obiectiv ne vom dori. La mine toţi jucătorii trebuie să se apere. Şi atacanţii, şi mijlocaşii, şi portarii.

Am o defensivă foarte bună şi trei mijlocaşi care fac faza defensivă perfect. Omrani a fost cel mai bun fundaş al nostru, s-a apărat, a jucat pentru echipă", a spus Petrescu, la Look TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel