Urmărește emisiunea live
UPDATE: Soția lui Javier Humet a murit / Dinamo anunță momente dramatice pentru Javier Humet: Soția sportivului a făcut atac cerebral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sunt cele mai grele momente pentru Javier Humet, handbalist legitimat la Dinamo. 

UPDATE: Dinamo a anunțat decesul soției lui Javier Humet.

"Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet. Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună. Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!", a transmis Clubul Dinamo pe Facebook.

______________________________________________________________________________

”Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet și familia Dinamo. În noaptea de după câștigarea titlului, soția lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. ARE NEVOIE DE RUGA NOASTRĂ. Fiți buni și puneți-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideți să le fim alături și în momentele astea dificile!” a scris Dinamo București Handbal Club pe Facebook. 

Javier Humet are 31 de ani și este handbalist legitimat la Dinamo. Soția lui a suferit un AVC, iar acum se află la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență Floreasca. 

Javier Humet a venit în 2014, în România, la HCM Constanța, acolo unde a cunoscut-o pe Aida, cea care avea să-i fie soție. În 2017, și-a luat și cetățenia. În același an, sportivul s-a căsătorit cu Aida, alături de care are o fetiță. 

Mesajele curg pe pagina de Facebook a tinerei: 

”Trebuie să treci peste această cumplită cumpănă pentru minunile tale... tu trebuie să lupți! Ești în rugăciunile și gândurile noastre și ne dorim din tot sufletul să revii acea fată minunată pe care noi o știm și avem încredere că o să reușești!”

”Ayda, luptă pentru tine și pentru familia ta minunată, pentru toate bucuriile și lucrurile minunate ce vor veni! Eșți puternică, ești o învingătoare și Dumnezeu te va ajuta să treci peste această cumpănă. Toate gândurile bune și rugile tuturor apropiaților tăi sunt îndreptate către ține! Am încredere în tine și în Dumnezeu că o să-ți revii! Câștigă lupta asta... suntem alături de ține!”

”Să te faci bine cât mai repede, om frumos”

”Ești în rugăciunile noastre Ayda! Trebuie să redevii aceeași femeie plină de viață! Doamne ajută!”. 

Peluza Cătălin Hîldan și-a anunțat sprijinul față de handbalist: ”Suntem alături de campionul nostru de la handbal, Javier Humet, care trece prin momente dramatice. Soția lui, Ana Aida, se află la terapie intensivă începând de marți noapte, în urma unui accident vascular cerebral suferit din senin. Medicii spun că este nevoie de o minune pentru a-și reveni. Din prima clipă, toți jucătorii și staff-ul au fost alături de camaradul lor, la Urgență Floreasca, de dimineața până seara, zilnic. S-ar putea să fie nevoie să donăm sânge (vă anunțăm), dar rugămintea lui Javi și a handbaliștilor este să ne rugăm cu toții pentru Ana Aida.”

Când și cum apare AVC-ul

Accidentul vascular cerebral apare atunci când o parte din creier își pierde brusc alimentarea cu sânge, iar acea parte din organism controlată de zona cerebrală afectată de AVC nu mai funcționează. Un AVC este o urgență medicală, deoarece poate duce la deces sau invaliditate permanentă.

Principalele simptome sunt:

- Căderea feței,

- Slăbiciunea în brațe,

- Dificultăți de vorbire.

Surse foto Facebook Dinamo/ Ana Aida

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel