România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 15 mai, 04:43
Dinamo, pregătită să înceapă antrenamentele: Vineri testăm pe toată lumea
Dinamo se pregăteşte să repecte întocmai măsurile impuse de autorităţi pentru reluarea antrenamentelor. Toţi jucătorii vor fi testaţi vineri şi vor intra în carantină la baza sportivă a clubului de la Săftica.

Clubul Dinamo va începe testarea jucătorilor, care vor intra, de vineri, în carantină timp de 14 zile. Directorul sportiv al clubului, Ionel Dănciulescu, a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, că niciun fotbalist nu a anunţat că ar avea simptome de COVID-19.

„Dinamo poate să susţină fără niciun fel de problemă cantonamentul băieţilor. Avem Săftica, fiecare jucător în cameră, sunt vreo 3 terenuri, sala de forţă, nu e niciun fel de problemă. Noi suntem acoperiţi. Sunt testele cumpărate. Antrenorii, jucătorii, tot staff-ul vor fi testaţi vineri, după care vor sta în carantină, cantonament şi aşa mai departe”, a spus Dănciulescu.

Acesta ştie însă că nu va fi uşor pentru toate cluburile din Liga 1 să suporte cheltuielile din perioada următoare.

 

"Vor fi costuri pentru toate echipele"

 

„Problema este că vor fi nişte costuri pentru toate echipele, unele care nu au bază proprie trebuie să stea la hotel, nu e simplu, e complicat, dar nu avem ce să facem, dacă astea sunt regulile, ne supunem. Să sperăm că nu vor fi probleme şi putem da drumul la fotbal, lumea are nevoie de mişcare, după două luni de zile toţi vor să revină la viaţa care a fost înainte”, a mai declarat Dănciulescu.

Dănciulescu s-a implicat şi în ajutarea clubului din punct de vedere financiar. Şi-a vândut toate trofeele câştigate.

„Am dat toate trofeele pe care le aveam la vânzare, dar nu mai aveam aşa multe, pentru că le-am dat la prieteni, la cunoştinţe. Nu e nicio problemă că nu le mai am, până la urmă, dacă vreau să îmi aduc aminte de performanţele respective mă uit pe net, pe youtube şi nimeni nu le uită. Le-am dat băieţilor din galerie", a mai spus directorul sportiv de la Dinamo, potrivit Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro