Din toamnă, Universitatea Craiova joacă la matineu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Universitatea Craiova este retrogradată și din punct de vedere matematic în Liga a doua, oltenii obținând doar o remiză în etapa cu numarul 33 pe terenul Gloriei Bistrița.

[caption id="attachment_65297" align="alignleft" width="300" caption="Lui Mititelu, toate i-au mers pe dos anul acesta"][/caption] Golurile au fost marcate de Curtuiuş 35, pentru gazde, respectiv D. Stoica 66, pentru oaspeţi.

Cu această remiză, Gloria Bistriţa a reuşit să salveze de la retrogradare, întrucât are cinci puncte în pluis, 35, faţă de prima echipă care a luat drumul Ligii a 2-a, Universitatea Craiova, care a acumulat doar 30 de puncte.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a dat vina pe arbitrajul lui Cristian Balaj pentru înfrângerea suferită de echipa sa la Bistriţa. „Am fost furaţi iarăşi. Am avut un gol de 2-1 perfect valabil care ne-a fost anulat, cum să întrerupi meciul când echipa scapă spre poartă!? După ce că avem atâtea necazuri, mai suntem şi furaţi. Am crezut că acest Balaj e om de onoare, dar ne-a furat, e neserios şi fără obraz. Dinainte de meci bătea apropouri că suntem retrogradaţi. E omul cooperativei! A fost viciere gravă de rezultat şi Balaj a contribuit mult la retrogradarea Craiovei. Balaj e prietenul lui Jean Pădureanu şi în această seară şi-a ajutat amicul. E o ruşine de arbitru”, a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel