”Din Lazio cu dragoste”. Italia te PLĂTEȘTE ca să te căsătorești în ROMA
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Italia te plătește să te căsătorești în Lazio/ foto pexels
Italia te plătește să te căsătorești în Lazio/ foto pexels
Italia oferă bani cuplurilor care aleg Lazio ca loc de nuntă. 

Pentru oricine visează să-și organizeze nunta în imediata apropiere a unor momente istorice uluitoare și cu opțiuni culinare senzaționale, Italia ar putea fi destinația de vis. În definitiv, cine nu ar vrea să se căsătorească în Roma? 

2000 de euro ca să faci nunta în Roma

Regiunea italiană Lazio încearcă să se promoveze printre cuplurile din toată lumea cu un ajutor de nuntă de 2000 de euro - 2250 de dolari. Astfel, toate cuplurile care se vor căsători în Lazio până în 31 decembrie 2022, vor primi acest stimulent. Regiunea include Roma, cu iconicul Colosseum, Fântâna Trevi și Treptele Spaniole – inspirație perfectă pentru fotografiile de nuntă. 

”Nel Lazio con Amore”

Schema are alocat un fond de 10 milioane de euro și se numește ”Nel Lazio con Amore” - ”Din Lazio cu Dragoste”. Programul permite cuplurilor căsătorite să revendice ajutorul de 2000 de euro în baza a doar cinci chitanțe doveditoare care pot include plata fotografilor de nuntă, a cofetarilor care fac tortul, a cateringului ori din magazine specifice, de nuntă. Banii se acordă atât rezidenților, cât și străinilor. 

Nicola Zingaretti, președintele regiunii Lazio, a declarat că schema este necesară pentru a sprijini un sector care a suferit foarte mult din cauza crizei economice. ”Am pus în aplicare investiția semnificativă și cu un ochi pe sectorul turismului și cu conștientizarea și mândria de a ne putea lăuda cu fiecare parte a regiunii noastre, cu multe locații printre cele mai magice și fascinante din lume datorită și unei moșteniri culturale de neegalat.” a afirmat el, conform Forbes

Cuplurile care-și fac nunta până în 31 decembrie 2022 au timp până la finalul lunii ianuarie 2023 să depună chitanțele - sau până când s-au epuizat toți banii. Autoritățile locale speră ca astfel cuplurile să aleagă Lazio ca loc de nuntă, așa cum obișnuiau până în 2019, înainte de pandemie. 

De-a lungul timpului, Italia a avut mai multe idei care au avut impact în lume, idei prin care a susținut investițiile în zonele afectate, din diferite motive. Poate unul dintre cele mai căutate programe din Italia este cel prin care casele au fost vândute la doar 1 euro. 

Citește și: Ai 1 EURO? Îți poți cumpăra o casă în Italia. Care sunt condițiile- VIDEO din Biccari, Puglia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel