Din culisele fotbalului, record de litigii în 2023. Emilian Hulubei spune că "jucătorii sunt destul de permisivi, depun memoriu după 3-4 luni de neplată"
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Emilian Hulubei, preşedintele Sindicatului Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), a vorbit la interviurile DC Sport despre litigiile existente în fotbalul românesc, despre principalele probleme care îi fac pe jucători să depună memorii, dar şi despre celebrul caz al fotbaliştilor Hanca şi Vînă, care au cerut la un moment 7,5 milioane de euro despăgubiri de la Universitatea Craiova. 

"Din păcate, sunt. Sunt litigii, iar marea lor majoritate sunt pe neplata salariilor. Dar sunt şi litigii de alte speţe, cum ar fi accidentări, jucători care au trebuit să plătească din buzunar operaţiile şi recuperarea post-operatorie. Mai sunt litigii de legitimare, de încetare a legitimării. Anul ăsta am depăşit recordul de anul trecut. Anul trecut am avut undeva la 600, anul ăsta suntem deja la 628 de litigii în care am reprezentat fotbaliştii, şi mai avem încă 2 săptămâni până la finalul anului. Jucătorii care pleacă în vacanţe fără bani, spre exemplu, apelează la memorii în perioada asta, deci ne aşteptăm să mai avem", a declarat Emilian Hulubei la DC Sport. 

VEZI CONTINUAREA AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel