Din cauza ceții, un avion a ratat aterizarea la Suceava
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un avion care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava a ratat aterizarea.

Un avion nu a reușit azi dimineață să aterizeze la Suceava. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Aeroportului Ștefan cel Mare.

„Urmare a temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceață a reapărut în zona Aeroportului nostru în această dimineață, vizibilitatea scăzută făcând imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest) care a fost redirecționat către Aeroportul din Iași. Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava.

Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

De asemenea reamintim pasagerilor că vor fi informați pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.

Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava“, au transmis reprezentanții Aeroportului Ștefan cel Mare din Suceava.

Aeronava s-a întors la Suceava

După ce nu a reușit să aterizeze pe Aeroportul Ștefan cel Mare, aeronava s-a îndreptat spre Iași, unde a reușit să aterizeze în siguranță, iar călătorii au fost transportați cu autocarele la Suceava. Ulterior, după ridicarea ceții, aeronava a putut să se întoarcă la Suceava, unde avea programată o altă cursă.

„Aeronava companiei Wizz Air, care mai devreme a aterizat pe Aeroportul Iași, va reveni pe Aeroportul Suceava pentru a prelua pasagerii zborului către Bologna programat la ora 14.50.

Zborul companiei Wizz Air din direcția Londra (Luton) a aterizat.

Zborul companiei Ryanair din direcția Manchester a reușit să aterizeze, după o primă încercare ratată de aterizare.“, au mai transmis cei de la aeroportul din Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel