DIICOT a intrat într-un clan interlop din București. Patru persoane, reținute. Au vândut cocaină
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caputură video DIICOT
Caputură video DIICOT
Patru indivizi, membri ai unui clan interlop, au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc.

Patru indivizi din București au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. Potrivit procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), aceștia vindeau cocaină, morfină și heroină în Capitală.

"În cauză s-a reținut faptul că inculpații, membrii ai unui clan interlop, au comercializat cocaină și au deținut in vederea comercializării cocaina, heroină și morfină, atât de la adresele de domiciliu, cât și în alte locații de pe raza municipiului București, pe care le stabileau anterior cu clienții. La data de 27.01.2021, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe cantități de droguri de mare risc, precum și suma de 6.800 de lei.", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel