DIICOT a disjuns dosarul Caracal. Alexandru Cumpănașu, prima reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
Procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de anchetare a magistraților cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra la 112. Alexandru Cumpănașu a fost întrebat cum comentează această decizie.

DIICOT a anunțat că, în cursul zilei de luni, a fost disjuns dosarul. „A disjuns, dar târziu! Eu nu am înțeles ce anchetă făceau ei, cât timp plângerea mea penală a fost foarte clară și dispoziția procurorului general în scris a fost foarte clară cu privire la competențe. Competența DIICOT era exclusiv pe STS”, a spus, luni după-amiază, Alexandru Cumpănașu.

Totodată, DIICOT a mai anunțat că a fost finalizată scanarea solului din curtea imobilului lui Gheorghe Dincă, urmând a fi efectuată, cu un alt dispozitiv specific, activitatea de scanare a zonelor cimentate și zidite.

„De astăzi, 26.08.2019, continuă percheziția domiciliară, în baza unui nou mandat emis de către Tribunalul București pentru o perioadă de 15 zile", mai subliniază DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel