Digitalizarea României. Alina Gorghiu: În Parlament, ușoară tristețe. O să vă surprindă neplăcut ce am găsit
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 02 Martie, 12:18
Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului României, a oferit o informație surprinzătoare, în cadrul dezbaterii "Digitalizarea României, prioritate ZERO!", organizată de DC MEDIA GROUP. 

"Anul trecut, au fost multe acte normative adoptate în materie de digitalizare. În Parlament, e o uşoară tristeţe, chiar inerţie pe care o să o depăşim în această legislatură.

Verificam site-ul Camerei şi al Senatului pentru a identifica proiectele legislative în derulare, în curs, în procedura legislativă care să targeteze acest segment al digitalizării. Vreau să vă spun- şi o să vă surprindă neplăcut, sunt convinsă- că, la această simplă căutare, am identificat o singură propunere legislativă legată de digitalizare, ce-i drept, din mandatul trecut.

Acest mandat abia a început. Vorbesc de legea 293 din 2020 adoptată de Senat care acum se află în procedură de adoptare la Camera Deputaților, o propunere care presupune digitalizarea administrației publice prin eliminarea hârtiei din fluxul intern şi interinstituţional", a declarat Alina Gorghiu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro