Digitalizare Primărie Sector 3. Robert Negoiță: Am dat afară 200 de oameni, vom mai da
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Primăria Sectorului 3
Primăria Sectorului 3
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, la DCNews , că lucrează pentru digitalizarea totală în Sectorul 3 al Capitalei. 

”La ora 18:00, am întâlnire cu Asociațiile de Proprietari, pentru că vrem să implementăm un sistem precum cel din Primărie. Suntem cea mai digitalizată instituție din România, cea mai transparentă instituție din România, avem o hotărâre din Consiliu conform căreia este ilegală orice plată făcută dacă n-ai postat pe site contractul și factura. Totul este postat pe site. Nu doar din Primărie, ci și din cele nouă instituții subordonate. Au obligația de a posta orice cheltuială făcută. Încercăm să implementăm același soft și pentru Asociațiile de Proprietari. De ce o persoană care are card vrea să-și plătească întreținerea, taxele și impozitele de acasă, de la serviciu sau din concediu, de ce să nu-i oferim această posibilitate? Suntem campioni naționali de departe, următorul clasat este sub jumătatea Sectorului 3 pe tot ce înseamnă plăți online, pe digitalizare batem tot!” a spus Robert Negoiță, la DCNews

”Am dat afară 200 de oameni. Vom mai da”

Primarul Sectorului 3 a adăugat: ”Dacă se dovedește că a fost făcută o plată fără să fie postată, e nelegală și trebuie să plătească din buzunarul propriu. Ne propunem și pe partea de personal să facem chestiunea asta. Ne încurcă legea cu privire la datele cu caracter personal. Am cerut celor de la IT să dea acces- la noi totul se întâmplă digital, nu mai au voie cu hârtie, eu, de la mine din birou văd tot ce se întâmplă în Primărie, îmi doresc să văd activitatea fiecărui angajat din primărie. Când intră lucrări, directorii repartizează către membrii echipei, în momentul în care repartizează, o să aibă o ferească care arată cât timp are pentru acel proiect. La sfârșitul lunii, dacă nu și-a făcut punctajul, are o problemă pentru că-i tai din salariu. Dacă va continua așa, îl bag în Comisia de disciplină și-l și dau afară. Dacă are lucrare expirată, acele lucrări expirate nu trebuie să le punctăm. Un soft va evalua activitatea celor care lucrează în Primărie. Reforma administrativă e absolut necesară în România. Am dat afară în acest an 200 de oameni de la Primăria Sectorului 3. Am tăiat aproximativ 40%. Vom mai disponibiliza oameni la Primăria Sectorului 3. Noi ne propunem perfomanță, dacă vom plăti în continuare salarii multe, nu o să avem bani de investiții. Primăria Sectorului 3 e săracă, dar încercăm să facem lucruri pentru că gestionăm cât mai bine fondurile pe care le avem”. 

El a mai spus că nu plătește ore suplimentare și nici prime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel