Data publicării:

Diferenţa majoră dintre Radu Drăguşin şi Octavian Popescu. Unde s-a greşit în cazul fotbalistului de la FCSB

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: colaj foto Agerpres
Sursa: colaj foto Agerpres
Radu Drăguşin şi Octavian Popescu erau cei mai buni prieteni la Regal Sport Bucureşti, clubul care i-a lansat în fotbalul mare. Câţiva ani mai târziu, Drăguşin s-a transferat la Tottenham, pentru 25 de milioane de euro, de la Genoa, în timp ce Octavian Popescu a fost anunţat de Gigi Becali că îi va fi greu să mai joace titular în faţa trio-ului Florinel Coman, Luis Phelipe, Alex Băluţă. 

De altfel, după meciul dintre FCSB şi UTA Arad, încheiat 4-0 pentru roş-albaştri, Octavian Popescu a recunoscut că îi lipseşte foarte mult încrederea în sine, şi că are nevoie de meciuri bune şi de goluri pentru a şi-o recăpăta. Unde s-a greşit, însă, în cazul lui Octavian Popescu? 

Despre acest lucru am vorbit cu Ionuţ Rada, fost fotbalist la Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti (n.r. aşa cum se numea FCSB la vremea aceea), Rapid Bucureşti şi CFR Cluj. 

"Cu siguranţă contează foarte mult mediul din care vine un copil. Cu siguranţă contează foarte mult persoanele pe care le are în jurul lui. Sunt foarte mulţi factori care ajută, nu doar antrenamentul propriu-zis. Contează nivelul de educaţie, contează cât de mult conştientizezi că ai nevoie de oameni care să te ajute. Sunt foarte multe lucruri pe care un jucător le conştientizează singur sau are nevoie de oameni să îl ajute. Bineînţeles că diferenţa dintre Drăguşin şi Octavian Popescu este clar la nivel de educaţie sportivă. Au crescut în medii diferite. Drăguşin a început de la o vârstă fragedă într-un club ca Juventus, unde a văzut şi a învăţat toate lucrurile de care are nevoie.

Citește continuarea pe DCSport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel