Dietele rapide, efect îngrozitor. Mencinicopschi: Este un semn
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
Gheorghe Mencinicopschi a dezvăluit, pentru DCNews, o greșeală uriașă pe care o facem atunci când dorim să slăbim.

Gheorghe Mencinicopschi susține că dietele rapide sunt de fapt o păcăleală, pentru că în urma pierderii în greutate urmează o îngrășare agresivă.

"Dietele de slăbit duc întotdeauna la supraponderalitate și obezitate prin efectul cunocut de YOYO. Adică slăbești 10 kilograme și după ce te-ai lăsat de dietă, pentru că sunt diete pe care nu le poți tine a la long, te îngrași 15 kilograme.  Mai mult, scade rata metabolismului bazal și mâncând la fel sau chiar mai puțin, te îngrași mai tare. Deci, atenție la domnișoare, la cei care vor să slăbească rapid și după dietă că acesta este un semn că vor ajunge obeze. Paradoxal!", a declarat Mencinicopschi.

Secretul pentru o viață sănătoasă

Pentru o viață sănătosă, Gheorghe Mencinicopschi susține că este important să fim atenți la zaharuri, mâncare procesată și alcoolul consumat în exces. Mai mult, a oferit și un secret pentru cei care vor să slăbească și să doarmă bine. "Mâncați dimineața, sau în prima parte a zilei ceea ce mâncați de obicei seara. Adică seara, la cină, ne apucăm să mâncăm ceafă la grătar, care nu ar fi rea dacă aș mânca-o dimineața. Și o mai mănânci seara și cu cartofi prăjiți, ceea ce nu este bine, în loc să pui o murătură", a mai spus doctorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel