Dieta populară la Hollywood. Ce trebuie să mănânce fiecare, în funcție de grupa sanguină. Mihaela Bilic: Nu vă amăgiți!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dieta populară la Hollywood. Ce trebuie să mănânce fiecare, în funcție de grupa sanguină. Mihaela Bilic: Nu vă amăgiți! / Foto: Pixabay, de Steve Buissinne
Dieta populară la Hollywood. Ce trebuie să mănânce fiecare, în funcție de grupa sanguină. Mihaela Bilic: Nu vă amăgiți! / Foto: Pixabay, de Steve Buissinne
Află în articol ce trebuie să mănânce fiecare în funcție de grupa sanguină.

Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit în cadrul emisiunii "Doctor de bine" de la Pro Tv despre o dietă care a făcut furori la Hollywood.

"A fost la modă în anii 90 și multe vedete de la Hollywood, printre care Demi Moore și Elizabeth Hurley l-au urmat. Este vorba de regimul bazat pe grupele de sânge. Reacția organismului la mâncare este diferită de la o grupă la alta.

De exemplu, persoanele cu grupa 0 sunt considerate vânători și pot mânca mai multe proteine, dar trebuie să reducă cerealele și produsele lactate.

Cei cu grupa A sunt agricultori și vor pune accentul pe cereale, legume și fructe, iar lactatele și carnea roșie vor fi eliminate.

Cei cu grupa B sunt considerați echilibrați, au de eliminat porumbul, grâul, leguminoasele boabe și carnea de pui. În schimb, au chimie bună cu produse lactate, carnea, ouăle și legumele verzi.

În grupa AB avem oamenii moderni, care îmbină stilurile vegetarian și carnivor moderat. Pentru ei, se recomandă lactate, fructe de mare și legume, iar carnea roșie cu moderație.

Mihaela Bilic: Nu grupele de sânge sunt secretul

Felul în care o persoană reacționează la un regim nu are nicio legătură cu grupa lui de sânge, ci cu capacitatea de a respecta o dietă săracă în calorii, cu conținut redus de zahăr și grăsimi.

Cu alte cuvinte, orice cură de slăbire funcționează, dacă te ții de treabă! Nu grupele de sânge sunt secretul, ci moderația și abținerea de la mâncare. Nu vă amăgiți, din zahăr, făinoase și grăsime ne îngrășăm cu toții, indiferent de grupa de sânge", a spus Mihaela Bilic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel