Dieta ”lui Mircea Badea”: Iată secretul pentru a slăbi miraculos!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 24 Martie, 08:48
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea a reacționat la „În gura presei”, după „dezvăluirea” lui Boris Johnson despre dieta-minune care l-a ajutat să slăbească.

Pornind de la știrea că „Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a dezvăluit dieta minune cu care a slăbit”, realizatorul TV Mircea Badea a mărturisit că n-a înțeles niciodată „subiectul cu dietele-minune”.

„Dieta-minune, dezvăluirea, este să mănânci mai puțin. Eu de aia nu am înțeles niciodată subiectul cu dietele-minune. Cumva, n-am putut să trec de acest prag la care se situează, cel puțin la nivel de comunicare publică, și premierul Marii Britanii.”, a spus Mircea Badea la „În gura presei”.

Badea: Mănâncă jumate din ce mănânci acum și pune niște teneși în picioare

În continuare, Mircea Badea a dat câteva sfaturi simple pentru cei care-și pun întrebări „prea complicate” și caută soluții minune.

„*Nu știu cum să fac să slăbesc.* Păi, ar fi să mănânci mai puțin?! Cât mănânci acum? Mănâncă jumate!” / *N-am cum, trebuie să mă apuc de sport, să-mi găsesc un antrenor, un program, o aplicație.* Totul pare foarte complicat. 

G Ad:

Pune niște teneși în picioare și pur și simplu... mergi. Dă o tură de parc, zic. În zilele noastre, totul e complicat și totul are și soluții minune. Dieta minune este mănâncă mai puțin! 

*Nu știu, trebuie să văd exact ce fel de exerciții să fac*. De exemplu, pui piciorul drept în fața celui stâng, după aia pe cel stâng în fața celui drept și repetă. Dă așa un ocol. Vedem după aia!”, a adăugat realizatorul TV. 

„Totul este prezentat bombastic, o dezvăluire, miraculos!”, a subliniat el, după aceste afirmații.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro