Dieta Ketogenică scade riscul de Alzheimer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Consumați mai mult pește gras, mai puține calorii și lăsați-o foarte moale cu carbohidrații! Dieta ketogenică, restricția calorică simplă sau rapamicina îmbunătățesc funcția neurovasculară și previn declinul cognitiv caracteristic bolii Alzheimer! E demonstrat științific!

Dieta Ketogenică, restricția calorică simplă sau rapamicina farmaceutică îmbunătățesc funcția neurovasculară și previn declinul cognitiv caracteristic bolii Alzheimer!

Cu toții avem „presentimente" - când știm adânc în interiorul nostru că ceva este adevărat. Fenomenul și altele (cum ar fi „fluturii în stomac") descriu cu desăvârșire ceea ce oamenii de știință au demonstrat acum: intestinul și creierul sunt mai strâns legate decât am crezut odată și, de fapt, sănătatea unuia îi poate afecta pe celălalt.

Cercetătorii de la Universitatea din Kentucky au publicat două studii care demonstrează efectul dietei asupra sănătății cognitive. Ce trebuie să faci ca să împiedici apariția sau evoluția bolii Alzheimer, citiți în materialul de pe DCMEDICAL.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel