Dieta Kate Middleton. Vezi ce mănâncă ducesa de Cambridge pentru o siluetă de invidiat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ducesa de Cambridge, soția prințului William,  are un nou regim alimentar,  care îi conferă o siluetă şi o piele mai frumoasă. Mai mult, regimul ar ajuta părul şi unghiile să arate cât mai bine. Meniul este însă drastic, 100% crud.

Principiul de bază în această dietă alimentară este: 75% din meniu este crud, iar restul de 25% - tratate termic. Cu toate acestea, Kate a ales varianta cea mai grea a dietei - meniu crud 100%, potrivit imaginea.info.

Alimentele crude sunt bogate în substanţe nutritive care îmbunătăţesc sănătatea. Nu există o regulă, dar prelucrarea termică trebuie să se facă la peste 47 de grade. Distruge altfel enzime benefice.

Citește și: Ducesa de Cambridge se îmbracă cu ținute fabricate de o firmă din Arad

 

Dieta include nu numai fructe şi legume crude, dar şi peşte şi carne crude, iar îndulcitorii artificiali sunt excluşi. Opţiunile pentru îndulcirea diverselor alimente pot fi doar ştevia sau mierea naturală.

Dieta Kate Middleton - variante de meniu


Ducesa de Cambridge adoră să consume pește crud marinat în suc de lămâie sau condimentat. Acompaniamentul potrivit pentru acest pește sunt felii de avocado proaspete.

Un alt meniu este format din fructe sau legume. Kate, de multe ori mănâncă supa de roșii crude. Printre bauturile preferate de Kate Middleton se numară laptele de nucă de cocos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel