Dieta cu lapte, pas cu pas. Asigură minus 3 kg în 7 zile
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Un studiu publicat în Jurnalul American de Nutriţie arată că persoanele care consumă frecvent produse lactate au mai puţină grăsime corporală decât cele care nu o fac. Aportul de proteine din lapte dă senzația de sațietate și evită consumul ridicat de preparate. Dieta cu lapte, care asigură o scădere în greutate de 2,5- 3 kilograme pe săptămână, constă în consumul regulat de lactate cu conținut scăzut de grăsime. 

Iată în ce constă dieta, pubicată de doctorulzilei.ro:

Ziua 1 Mic dejun: un pahar cu lapte cald şi două linguri cu grâu încolţit. Gustare: câteva fructe de sezon. Prânz: peşte fiert cu păstăi de fasole verde. Cină: două pahare cu lapte călduţ în care aţi pus şi puţină miere.

Ziua 2 Mic dejun: un pahar cu lapte, un pahar cu suc de portocale natural, o felie de pâine integrală. Gustare: o banană. Prânz: conopidă fiartă în aburi şi salată de castraveţi cu roşii şi ceapă. Cină: 100 g orez fiert în lapte cu puţină miere şi un praf de scorţişoară.

Ziua 3 Consumaţi numai lapte dulce fiert ori de câte ori simţiţi nevoia, rece sau cald. Dacă vi se face foame, mai puteţi mânca o banană sau două felii de brânză degresată.

Ziua 4 Mic dejun: salată de castraveţi, ardei, roşii şi ceapă verde cu un pahar cu lapte şi grâu încolţit. Gustare: două mere. Prânz: 150 g piept de pui fiert în sos de morcovi. Cină: două pahare cu lapte.

Ziua 5 Mic dejun: salată de fructe şi un pahar cu lapte. Gustare: un ceai cu un biscuite integral. Prânz: supă de legume. Cină: un pahar cu lapte cald cu puţină miere de albine.

Ziua 6 Veţi bea din nou numai lapte dulce fiert.

Ziua 7 Mic dejun: un pahar cu lapte cald şi două linguri cu grâu încolţit. Gustare: câteva fructe de sezon. Prânz: peşte fiert cu păstăi de fasole verde. Cină: două pahare cu lapte călduţ în care aţi pus şi puţină miere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel