Dieta cu albuș de ou. Slăbire și tonifiere rapidă, fără efort
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dieta cu albuș de ou vă oferă doza zilnica de proteine sănătoase, albușurile reprezentând o sursă importantă de proteine, care asigură pierderea în greutate și tonifierea rapidă a trupului.

Pentru că proteinele care se regăsesc în albușul de ou fac minuni pentru siluetă, dezvoltându-vă musculatura, vă recomandăm o dietă bazată pe albușurile de ou.

Micul dejun

Înlocuiți mezelurile de dimineață cu albușuri de ou sub formă de papară , cu ierburi proaspete și brânză degresată. Consumați un sandwich cu albuș de ou fiert sau o salată cu acest ingredient, după antrenamentul de la sală (60 - 80 de minute). Astfel veți intensifica sinteza proteinelor în mușchi și veți obține mai rapid forma fizică la care visați.

Prânz 



Pregătiți o salată în care să înlocuiți brânza cu albușurile de la 3 ouă fierte tare. În timp ce o felie de brânză poate avea câteva sute de calorii, dintre care mai bine de jumătate sunt grăsimi, folosind albușurile veți reduce drastic numărul de calorii și de grăsimi.

O altă opțiune de prânz excelent este să asociați trei albușuri de ou cu puțin muștar și cu un amestec de legume crude. Atunci când folosiți albușul de ou în preparate la cuptor, puteți adăuga o lingură de ulei vegetal, pentru o consistență mai moale și mai pufoasă a compoziției.

Cină



Pentru cină este indicat să înlocuiți albușurile de ou cu alte surse de proteine. 85 grame de carne slabă de vită, la grătar sunt echivalente cu trei albușuri de ou mare. Asociați albușul de ou cu cartofi și cereale, fructe și legume: proteinele albușului, alături de carbohidrații complecși sunt un cocktail excelent pentru o siluetă de vis!

Vezi și: Dieta cu avocado. Slăbește 5 kilograme în timp record fără să depui efort

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel