Dietă. Combinațiile perfecte pentru cei care vor să slăbească
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Unele combinații de alimente de ajută să arzi mai rapid caloriile.

Ou - avocado

Oul și avocado se numără printre combinațiile perfecte pentru slăbit. Ouăle sunt bogate în proteine și nu au multe calorii. Combină ouăle cu avocado care conține grăsimi bune și te ajută să dai jos kilogramele în plus.

Spanac - măr - ghimbir

Spanacul, sărac în carbohidrați, conține numeroase fibre insolubile, benefice pentru o digestie bună. El furnizează carotenoizi, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier și calciu. Se combină bine cu merele, care au 85% apă. La aceste două ingrediente mai poți să adaugi ghimbirul, deoarece accelerează arderile metabolice și e util atât pentru slăbit, cât și pentru a calma diverse probleme digestive.

Terci de ovăz - unt de arahide

Adaugă peste terciul de ovăz o lingură cu unt de arahide natural și vei avea un mic dejun complet. Acest unt reprezintă o sursă bună de proteine vegetale. În același timp, este sărac în carbohidrați și bogat în grăsimi sănătoase.  

Somon - sparanghel

Somonul furnizează grăsimi bune şi proteine, iar sparanghelul aduce fibre şi proteine care ajută corpul să scape de retenţia de apă. Ambele sunt recunoscute pentru efectul benefic în curele de slăbire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel