Dide a spus că va ieşi şi el la proteste: Susţin manifestaţiile, dar cu o condiţie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Activistul civic Cristian Dide a vorbit, pentru DC News, despre protestele care au loc, zilele acestea, în ţară şi a spus dacă va ieşi şi el în stradă. 

"Eu mă poziţionez pentru dreptul la liberă exprimare, dar sunt puţin reticent atunci când vine vorba de astfel de adunări în momentul de faţă, având în vedere faptul că s-au vaccinat doar un milion de persoane şi cu a doua doză de vaccin. Susţin manifestaţiile de stradă, dar cu mare grijă. Nu sunt de acord cu faptul că se manifestă fără purtare măştii şi fără o minimă protecţie. Dar sunt de acord ca oamenii să poată să-şi exprime nemulţumirile, indiferent care ar fi acestea", a declarat, pentru cititorii DC News, Cristian Dide. 

Întrebat dacă are de gând să iasă şi el în piaţă să protesteze, Cristian Dide a răspuns: "Da, am şi eu nişte nemulţumiri. Tocmai ce m-am vaccinat şi cred că voi ieşi şi eu să-mi arăt nemulţumirile faţă de modalitatea în care se iau măsurile de restricţii. Subliniez, nu împotriva măsurilor, ci a modului în care se comunică şi se explică aceste măsuri", a declarat, pentru cititorii DC News, Cristian Dide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel