Dică, anunţ despre lotul FCSB. Înlocuitor pentru Budescu
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că deşi are un lot bun la dispoziţie îşi mai doreşte câteva transferuri pentru noul sezon. 

"Chiar dacă avem un lot bun, mai îmi doresc jucători. Dar nu e uşor să aduci fotbalişti în această perioadă, pentru că jucătorii buni aşteaptă oferte de la cluburi importante, pe salarii bune. Vom vedea dacă vom reuşi să mai aducem. Dacă nu, am mare încredere în jucătorii pe care îi am în lot. De la Cupa Mondială am pus ochii pe unii jucători, dar trebuie să găsim şi un buget de vreo 40-50 de milioane de euro", a spus în glumă Nicolae Dică. 

El a menţionat că are jucători care pot suplini absenţa lui Constantin Budescu, cedat în Arabia Saudită, la Al Shabab. "Într-adevăr, l-am pierdut pe Budescu, un jucător foarte important pentru noi, el reuşea câte o execuţie în momente grele ale partidelor... dar în timp au plecat mulţi jucători de valoare de la FCSB şi echipa a mers în continuare.

Am schimbat sistemul, nu mai jucăm cu acel jucător în spatele atacantului, pe care eu îl numesc decar. Dar avem jucători buni în echipă care anul trecut au avut evoluţii bune, cum sunt Man sau Tănase. Mai e şi Coman, a venit şi Moruţan, deci sunt jucători care îl pot înlocui pe Budescu. Sper ca jucătorii şi eu să facem rezultate bune de acum înainte şi să nu îi mai dăm patronului prilejul să critice echipa", a afirmat Dică. 

Alibec nu face parte din lot

Tehnicianul a precizat că Denis Alibec, jucător care încă nu şi-a găsit un alt angajament, nu face parte din lot pentru noul sezon. "Alibec nu mai face parte din lot. Am vorbit foarte mult despre el, nu vreau să mai fac alte comentarii", a menţionat el. 

Jucătorul Iasmin Latovlevici, aflat în lotul formaţiei Galatasaray Istanbul în sezonul trecut, s-a antrenat, vineri, cu lotul FCSB, însă nu se pune problema unui transfer, a explicat Dică. "Latovlevici m-a rugat să vină să se antreneze cu noi şi am acceptat, aşa cum am făcut şi cu Adi Popa. Dar nu se pune problema ca el să vină la noi. Ştiu că el îşi doreşte să meargă undeva în străinătate", a mai spus Dică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel