Diaspora, scrisoare către Casa Regală despre Dăncilă și moartea unui om
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dăncilă
Dăncilă
Viorica Dăncilă se află, joi, în Spania, unde are o întrevedere cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez, şi este primită de regele Felipe al VI-lea.

Românii din Spania au trimis o scrisoare Casei Regale Spaniole în care vorbesc despre Viorica Dăncilă. Ei creionează o imagine de coșmar pentru premierul României în care vorbesc inclusiv despre moartea lui Ilie Gâzea, bărbatul care a ieșit în stradă la protestul diasporei din 10 august. În text se insinuează că omul a murit din cauza violențelor de la protest.

”Într-o demonstrație anticorupție care a avut loc pe 10 august, guvernul său a coordonat represalii. Acestea au dus la rănirea a 450 de persoane și moartea uneia. (...) Marile posturi mass-media din România sunt controlate de oameni foarte apropiați de PSD", au notat românii din Spania către Casa Regală.

”Viorica Dăncilă nu este un politician genial. Nu, e doar o păpușă, o marionetă a lui Liviu Dragnea, liderul PSD o persoană condamnată penal la aproape 4 ani de închisoare pentru corupție care încearcă cu disperare să schimbe întregul sistem al justiției și legile României pentru a obține clemență. Guvernul său a reușit să o demită pe Laura Codruța Kovesi, elementul central al justiției, care lupta împotriva abuzurilor făcute de politicieni de toate culorile politice. Printre cazurile acestea s-au aflat politicieni precum Liviu Dragnea", se mai arată în scrisoare.

Scrisoarea integrală a fost publicată de Știridiaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel