Diana Tache, știrea momentului: Nu e grav ce știau Serviciile despre Cîțu, ci ce nu știu încă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Diana Tache, știrea momentului: Nu e grav ce știu Serviciile despre Cîțu. Jocul pare că s-a întors / Foto: Facebook Florin Cîțu
Diana Tache, știrea momentului: Nu e grav ce știu Serviciile despre Cîțu. Jocul pare că s-a întors / Foto: Facebook Florin Cîțu
Jurnalista Diana Tache a spus care este "știrea momentului" despre Florin Cîțu.

Jurnalista Diana Tache a declarat că Serviciul Român de Informații ar deține informații importante despre premierul Florin Cîțu și trecutul său, dar că "problema nu este despre ce știau Serviciile despre ce a făcut Florin Cîțu, ci ce nu știu încă Serviciile că ar fi făcut Florin Cîțu". Diana Tache făcea referire în special la condamnarea lui Florin Cîțu din SUA, despre care s-a aflat recent. Reamintim că premierul a fost prins băut la volan, în Statele Unite, în anul 2000.

Diana Tache: Nu cred că mai este timp să aflăm până pe 25 

"Să știți că problema nu este despre ce știau Serviciile despre ce a făcut Florin Cîțu, ci ce nu știu încă Serviciile că ar fi făcut Florin Cîțu. Adică mie deja asta mi se pare știrea momentului. Nu este grav ce știu despre Cîțu, ci ce nu știu încă despre Cîțu. Nu cred că mai este timp să aflăm până pe 25 neapărat, deși jocul pare că s-a întors cumva și în ceea ce privește Congresul PNL.

Eu văd stolul de lebădoi negri și de toate culorile, dar problema nu este nici asta. Nu ați văzut că spunea domnul Orban duminică sau când a anunțat, că se pregătește temeinic pentru că e posibil ca Congresul să se lase cu lupte corp la corp? Vă dați seama dacă vedem bătaie, fizic vorbind... ", a declarat Diana Tache, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS.

Reamintim că premierul Florin Cîțu a declarat anterior că de la momentul izbucnirii scandalului legat de faptul că a făcut închisoare în SUA nu s-a gândit nicio clipă să își dea demisia. Florin Cîțu a spus că a discutat și cu președintele Klaus Iohannis. Întrebat dacă atunci când a solicitat certificatul ORNISS a declarat ceea ce s-a întâmplat în SUA, Florin Cîțu a spus că, în România, pentru președinte, premier, miniștri, nu se face cerere pentru ORNISS. ”Avem acces la aceste informații fără a face cerere”. Întrebat dacă Ludovic Orban și Klaus Iohannis au fost informați despre acest incident, premierul a spus că nu a adus în discuție acest eveniment petrecut în urmă cu 21 de ani în SUA.

VEZI ȘI: Fotografia de la arestarea lui Florin Cîțu în SUA - FOTO în articol/ UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel