Diana Tache: Silviu Mănăstire face încălzirea pentru Sectorul 4
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 21 sep 2022, 12:49
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Diana Tache
Sursa foto: Facebook Diana Tache
Diana Tache a făcut un anunț legat de Silviu Mănăstire.

Jurnalista a spus că Silviu Mănăstire face încălzirea pentru Sectorul 4. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de la DCNewsTV.

„Asta este o informație! Deci Silviu Mănăstire va fi președintele organizației Sector 4?!”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Eu vă spun ce se întâmplă în discuții”, a zis Diana Tache.

„Este o informație bună și o idee bună”, a comentat Bogdan Chirieac.

„Să fie, totuși, luptă între Pavel Popescu și Mănăstire... Mi se pare o chestie foarte tare asta!”, a spus Mugur Ciuvică.

 

Miercurea Neagră, sez. 3, ep. 2. Analiza momentului, cu Tache, Chirieac şi Ciuvică

În cadrul emisiunii „Miercurea neagră”, au fost abordate mai multe subiecte, inclusiv declarațiile făcute marți dimineață de președintele rus Vladimir Putin. 

Mugur Ciuvică a spus că Vladimir Putin speră să rupă susținerea oferită Ucrainei de către Occident.

„Putin și-a luat-o în freză clar pe front, în etape. Și-a cam luat-o și de la potențialii aliați. India i-a spus cel mai hotărât gata cu războiul. Și Erdogan i-a spus. Deci, nici aliați nu are. Și, atunci, în loc să caute o cale de ieșire, se afundă și mai mult în treaba asta”, a spus Mugur Ciuvică.

„Umflă ideea că Rusia nu se bate cu Ucraina, ci cu Occidentul, mergând pe ideea că există un curent de oameni, partidulețe care transmite: totuși, ucrainenii sunt și ei răi, e treaba lor, hai să nu ne mai băgăm noi, să terminăm și cu sancțiunile că o să ne fie frig la iarnă, să-i lăsăm pe ei să se descurce acolo, să facă un armistițiu, să negocieze. Există curentul acesta. Putin vrea să-l amplifice, în timp ce sperie Occidentul că o să dea cu bomba nucleară. Asta este strategia, să vedem cum o să reacționeze Occidentul. Eu cred că nu se va speria”, a mai spus Mugur Ciuvică.

„Ucrainenii au câștigat în ultima vreme, dar e destul de clar că, fără ajutor din Occident, erau terminați. Dacă mâine s-ar opri ajutorul, rușii îi dovedesc pe ucraineni. Putin speră să rupă susținerea din partea Occidentului. Eu nu cred că o să reușească”, a conchis Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?