Data publicării:

Diana Tache: Sebastian Burduja, singurul candidat la PMB care a luat în serios campania electorală. Ce a remarcat Ciuvică la candidatul PNL / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, au vorbit, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră", de pe DC News și DC News TV, despre Sebastian Burduja ca fiind singurul candidat la PMB care a luat în serios campania electorală. 

Diana Tache a punctat faptul că Sebastian Burduja a adoptat o atitudine serioasă în campania electorală, chiar dacă este conștient că e poziționat la coada clasamentului. Aceasta a subliniat că, deși obiectivul său nu este câștigarea Primăriei Capitalei, Burduja se implică cu determinare în această campanie electorală.

„Mie mi se pare că domnul Burduja, deși este conștient de faptul că râdeam de domnia sa când ne spunea: „Da, am 8% acum, peste două săptămâni 16%", deci, practic, pe 9 iunie, ne făcea socoteala că o să aibă 60%. Râdeam cu toții la vremea respectivă, știți.

Astăzi, la ora la care vorbim, domnul Burduja, deși este ministrul Energiei, are un loc destul de important în Partidul Național Liberal. 

Dincolo de asta, faptul că domnia sa știe că e poziționat la coada clasamentului, mie mi se pare că este singurul dintre toți care abordează foarte serios această campanie. A luat-o în serios.

Mie, cetățean alegător, îmi arată că știe să cânte, știe să mănânce mici, știe să se plimbe, știe să răspundă la întrebări, merge la dezbateri, merge să fie luat la întrebări, prezintă lucruri. Pur și simplu a luat în serios această poveste, deși miza pentru domnia sa, în mod categoric, nu este să câștige Primăria Capitalei.”, a spus Diana Tache. 

 

2. -imagine fara descriere- (miercurea-neagra_22958200.jpg)

 

Mugur Ciuvică: Burduja e singurul care a venit cu o chestie tare în campania asta

Mugur Ciuvică a remarcat faptul că Sebastian Burduja a adus o noutate în campania electorală prin expunerea situației datoriilor din bugetul Primăriei.

„Într-adevăr, e singurul care a venit cu o chestie tare în campania asta. Piedone își face campania în legea lui, Nicușor Dan apare și el, am înțeles că a asfaltat o alee, că a adus 20 de bărcuțe în Herăstrău, dar Burduja a venit cu chestia aia cu datoriile. Aia a fost o chestie tare de campanie.

După 3 ani de zile în care candidatul dumneavoastră (n.r. Nicușor Dan) ne-a înnebunit de cap că nu a putut să facă nimic în București pentru că i-a lăsat Firea datorii și a trebuit să-i plătească datoriile, de aceea nu a făcut nimic în București Nicușor Dan, a venit Burduja, acum vreo săptămână, și a arătat situația din bugetul Primăriei.

Datoriile lui Nicușor Dan, în momentul ăsta, sunt mai mari decât datoriile lui Firea din 2020. Deci trei ani de zile, nu că nu i-a plătit datoriile lui Firea, a mai adus încă jumătate de miliard de lei datorii în plus, față de ce a găsit când a venit la Primărie.

Asta mi s-a părut, din partea lui Burduja, o chestie de seriozitate.", a spus Mugur Ciuvică. 

 

Diana Tache: Se comportă onest fără de alegătorii lui

„Abordează serios această poveste, deși știe foarte clar că miza pentru domnia sa nu este câștigarea Primăriei Generale. (...) Se comportă onest fără de alegătorii lui.”, a mai spus Diana Tache la emisiunea „Miercurea Neagră", de pe DC News și DC News TV. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel