Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac: Legătura dintre Daniel Morar și Prințul Harry / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Judecătorul Daniel Morar a lansat recent cartea „Putea să fie altcumva. O istorie subiectivă a justiției după 1990”. Nici Prințul Harry... nu s-a lăsat mai prejos și a venit și el cu o carte - volumul de memorii intitulat „Spare" („Rezerva").

Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au comentat acest subiect la „Miercurea Neagră”, la DC News și DC News TV.

„Luna trecută, ați venit într-un mod abject să promovați un cărțoi scris de Daniel Morar care reprezenta practic o grămadă de bârfe aruncate pe cine avea el boală”, a zis Mugur Ciuvică, iar Bogdan Chirieac a adăugat: „Eu nu am fost de acord că a criticat-o pe Kovesi”.

„Ce vreau să zic este că acum a apărut alt cărțoi, la fel de mare, scris de Prințul Harry. Iar prințul prinților face același lucru ca Daniel Morar. E o carte de memorii... el are memorii la 30 de ani... și în acea carte își înjură familia practic”, a mai spus Mugur Ciuvică.

„Eu înțeleg ce faceți: îl alăturați pe Daniel Morar Prințului Harry”, a zis Bogdan Chirieac.

„Dar credeți că s-a luat Prințul Harry după Daniel Morar sau invers?”, a continuat Mugur Ciuvică.

„Insinuați, de fapt, că Daniel Morar are sânge albastru sau ceva de genul acesta”, a mai zis Bogdan Chirieac.

Diana Tache a avut o nuanță la comentariul lui Bogdan Chirieac: „Daniel Morar are sânge albastru precaut. Aceasta este starea pe care o are România acum: albastru precaut”. 

Discuția integrală o găsiți la minutul 43:


Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa întregii familii

Volumul de memorii al prinţului Harry, intitulat „Spare" („Rezerva"), este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din ediţiile hardcover, ebook şi audio, relatează Reuters.

Sky News citează editura Penguin Random House care a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex „a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste", adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.
Controversata autobiografie a prinţului Harry, a cărei ediţie în limba spaniolă a fost pusă din greşeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial marţi, numeroşi cititori aşteptând la coadă pentru a achiziţiona un exemplar din ediţia hardcover a volumului de memorii al ducelui de Sussex.

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

VEZI ȘI: Mircea Badea: Vreau ca ei doi să candideze. Ar fi tare să ajungă în finală la prezidențiale. Feerie! - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-vreau-ca-ei-doi-sa-candideze-ar-fi-tare-sa-ajunga-in-finala-la-prezidentiale-feerie_900404.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel